L'exposició itinerant commemorativa d'el centenari de Joaquim Serra arriva a Vilassar de Mar :

Dissabte, 15 de setembre, a les 8 d'el vespre, el Museu de la Marina i l'Associació Amics de la Sardana de Vilassar de Mar, presentaren l'exposició itinerant "La difícil sencillesa"dedicada a la vida i obra d'el músic i compositor Joaquim Serra en el centenari d'el seu naixement i el cinquantenari de la seva mort. D'aquesta manera Vilassar de Mar es suma als actes commemoratius d'el centenari d'aquest autor tan prolífic que composà música per cobla, simfònica, glosses i ballets. Hom l'ha definit com el compositor de la "difícil sencillesa".

L'avinentesa del centenari provoca que les cobles articulin diferents propostes artístiques prenent en consideració la música de Joaquim Serra, que es converteix en un veritable eix vertebrador.


Diverses formacions instrumentals com les cobles Ciutat de Girona, Reus Jove o la Sabadell organitzen les seves propostes artístiques anuals al voltant de l'obra de Joaquim Serra. Compositor de referència per a la major part de les formacions, la celebració del centenari serveix per fer créixer la seva presència en les programacions habituals tant en concerts com a audicions i aplecs.

El Museu de la Marina organitza també una xerrada per parlar de la vida i obra de l'autor. L'exposició es pot visitar fins el 30 de setembre. + informació Fotos

Amics de la Sardana de Vilassar de mar - Setembre 2007 veure mes informació