1- VILASSAR DE MAR SARDANISTA Autor: Ramon Iglesias
Estrenada per la cobla Premianenca el dia 21/3/99 a la plaça Picasso de Vilassar de Mar.
 
2- 30 ANYS A VILASSAR DE MAR Autor: Antoni Sagré.
Estrenada per la cobla Costa Daurada el 23/4/99 diada de Sant Jordi, als jardins del Museu de la Marina. Efemèrides: 30 Anys tocant a Vilassar de Mar les nits d’estiu.
 
3- NIT DE SARDANES A VILASSAR DE MAR Autora: Isabel Medina.
Estrenada per la cobla Costa Daurada el 23/4/99 la diada de Sant Jordi, als jardins del Museu de la Marina. Inspirada en les audicions de sardanes a la “fresca” de Vilassar de Mar.
 
4- VILASSAR DE MAR A PEP VENTURA Autora: Isabel Medina.
Estrenada per la cobla Sant Jordi a la Plaça Tarradellas l' octubre de 2.000 en l’homenatge a Pep Ventura. Com a record es planta un ginjoler, en “Pep”.
 
5- VILASSAR DE MAR A E. BARNOSELL Autora: Isabel Medina.
Obligada de tible. Estrenada per la cobla Sant Jordi a la Plaça Tarradellas octubre de 2.000
Diada destinada a l’homenatge de l’Enric Barnosell. Es planta un ginjoler “ l’Enric”
 
6- HOMENATGE ALS GINJOLERS Autor: Antoni Sagré.
Estrenada per la cobla Sant Jordi a la Plaça Tarradellas l’octubre de 2.000 Fa referència als dos ginjolers, en “Pep i l’Enric”, plantats als jardins de la plaça Tarradellas.
 
7- ALS SARDANISTES DE VILASSAR DE MAR Autor: Joaquim Soms
Estrenada per la cobla la Flama de Farners a la plaça de l’Ajuntament el 6/10/2.002 en la diada- homenatge al mestre Joaquim Soms. Es l’agraïment del mestre al poble de Vilassar de Mar
 
8- VILASSAR, UN MAR DE FLORS Autor: Joaquim Soms
Sardana composada per celebrar la festa “Vilassar, un mar de flors”.
 
9- BAGUL SARDANISTA Autor: Joaquim Soms.
Lluïment de tible i tenora. Sardana dedicada a l’equip i programa radiofònic de cultura sardanista “Bagul sardanista”.
 
10- AMICS DE VILASSAR DE MAR Autor: Max Havart .Estrenada el dia del seu homenatge a la Plaça de l' Ajuntament de Vilassar de Mar ( Octubre 2002 ) interpretada per la cobla La Flama de Farners.
 
11- EN PIGAT I LA LUCIA Autor: Tomàs Gil Membrado. Estrenada el dia de Sant Jordi del 2004 interpretada per la cobla Ciutat de Cornellà. Dedicada als Gegants de Vilassar de Mar
 
12- EL NOSTRE SANT RAMON Autor: Joaquim Soms. Estrenada durant la celebració de la Festa Major del 2004 per la cobla Marinada. Dedicada al Sant Ramon, el vaixell de vela llatina de Vilassar de Mar.
 
13- 25 PUBILLES DE VILASSAR DE MAR Autor: Joaquim Soms. Estrenada durant la celebració de la Diada del Pubillatge el 17 de Setembre del 2006 per la cobla la Flama de Farners.
 
14- VERS, PERLA, PLOMA I FLOR Autor: Josep Fecúndez. Sardana inspirada en el poema de Rubén Dario titolat: "A Margarita". Estrenada el dia de Sant Joan de 2014 a la Plaça de l'Ajuntament (ballada de Festa Major) per la cobla Marinada i un petit cor de cantaires improvizats. Dedicada a la Margarida i a tots els sardanistes que omplen les audicions del nostre poble.