3er Concert d’Amics de la Sardana - Homenatge Max Havart amb la cobla Sabadell - Lectura del Correllengua 2010

Amics de la Sardana i la cobla Sabadell presenten per tercer any consecutiu un concert temàtic a l’Ateneu Vilassanés que enguany formà part dels actes del Correllengua 2010 que impulsa la regidoria de cultura amb participació de diverses entitats culturals del municipi.

La cobla Sabadell sota la dirección de Bernat Castillejo, presentà a la primera part, 6 sardanes poc conegudes d’autors clàssics, Josep i Joaquim Serra, Eduard Toldrà, Agustí Borgunyó, Manel Saderra i Juli Garreta.
Mentre que a la segona part, el concert estigué dedicat al músic rossellonés Max Havart, un dels músics i pedagogs més importants que ha tingut el món de la cobla.
S’interpretaren tres sardanes, Alt vallespir, Prats de Motlló,Ciutat Pubilla i Amics de Vilassar (dedicada a la nostra població). Després, una obra lliure, tema i variacions per tible i cobla, peça aquesta que va entusiasmar al públic assistent ja que el tible solista, Josep Valldaura va fer una excel·lent interpretació.
Finalment, la cobla Sabadell es recreà amb un bolero i un vals jota, per acabar amb un bis interpretant un altre cop la sardana, “Alt Vallespir”.
L’acte comptà amb l’assistència de la vídua i el fill de Max Havart, Eva i Jean Claude que van venir des de la Catalunya Nord, concretament des de Ceret  per acompanyar-nos en aquest petit homenatge al mestre.

Amics de la Sardana de Vilassar de Mar – Octubre 2010