VI Concert d'Amics de la Sardana de Vilassar de Mar amb la cobla Sabadell

Un any més, Amics de la Sardana i la Cobla Sabadell, sota la direcció del mestre Bernat Castillejo proposaven un concert de sardanes i música per a cobla, amb un fil conductor, i un interessant programa que tenia lloc a l’Ateneu Vilassanès el 19 d’octubre.
Normalment el talent musical s’hereta i les famílies i nissagues de músics són nombroses. La sardana no és una excepció i en aquest concert es pogué gaudir de  composicions de sis de les moltes famílies de músics i compositors que hem tingut al llarg de la història de la sardana i la música per cobla. Autors com ara els germans Pau i Enric Casals,  Josep i Manel  Saderra  Puigferrer, Conrad i Emili Saló, Joan Lluís i Jordi Moraleda, Jordi i Xavier Molina i pare i fill com Josep i Joaquim Serra. Josep Valldaura féu la presentació acostant-nos a la figura d’aquestes families musicals.

La cobla i el seu director respongueren als molts aplaudiments del públic amb un bis interpretant la peça de Francis Popy, “Els catalans” arranjada per cobla per el mateix Bernat Castillejo.
A l’acte assistí el mestre Joan Lluis Moraleda, una sardana del qual estava inclosa en el repertori.

Finalitzat el concert tingué lloc un refrigeri al vestíbul del mateix ateneu on músics i públic compartiren una vetllada molt agradable en la que els socis assistents foren obsequiats, com es habitual, amb un CD commemoratiu.

Amb aquest acte, Amics de la Sardana dona per acabada la temporada 2013 tot donant les gràcies a totes les entitats i establiments col•laboradors per les seves aportacions així com el suport i presència de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Amics de la Sardana de Vilassar de Mar - 19 d’octubre de 2013

veure videos veure fotos